This website is not maintained anymore. If you want to keep track of me or my projects (or hire me) check www.conveniencefactory.com or follow me @conveniencedev

Ruwebit
HARDWARE REVIEWS, DIY PROJECTS, IN-DEPTH ARTICLES
Start DIY projectsReviewsHow-to'sNewsAutomotiveAbout the websiteArchive | Most popularLast updatedTags Sitemap
applehow-to'sipadiphone
iPhone 4-aan-MacBook-bevestiging
Download article as PDF
By Maurice on January 14, 2011 popularity:
Het is niet mijn eigen idee, maar ik kan de originele website niet meer vinden (iemand?). Een zelfbouw-bevestiging om je iPhone 4 op je MacBook of andere laptops te plaatsen. Het past zelfs op je iPad. Of andersom, je iPad op je MacBook bevestigen een goed idee is betwijfel ik.

De witte strip die je op de foto's ziet heb ik bij de Karwei gehaald, zal ook wel bij andere bouwmarkten te vinden zijn. Het is een plastic strip om tussen (gips?)platen te plaatsen geloof ik. Heb er niet goed op gelet. Kwestie van je iPhone even meenemen voor de maat.

Ik heb met een stanley-mes de strip op maat gemaakt en met een schuurpapiertje de hoekjes afgerond. Daarna in de primer gezet en mat-zwart gespoten.
Click here for the complete album and sub-albums

Copyright © 1999-2010 by Maurice de Bijl. This article was published on 2011-01-14 in apple  how-to's  ipad  iphone

Was this article useful to you? Please help me by using the toolbar below to tweet the article, give it an eKudo or add it to Hyves, Facebook, Delicous, Digg or another site. Thanks!

Download article as PDF

POPULAR TAGS
Show all tags
SEARCH KEYWORD
FOLLOW ME
Twitter