This website is not maintained anymore. If you want to keep track of me or my projects (or hire me) check www.conveniencefactory.com or follow me @conveniencedev

Ruwebit
HARDWARE REVIEWS, DIY PROJECTS, IN-DEPTH ARTICLES
Start DIY projectsReviewsHow-to'sNewsAutomotiveAbout the websiteArchive | Most popularLast updatedTags Sitemap
By Maurice on March 23, 2009 in cars  autosport  movies  rallye  popularity: language: Dutch
Ik wist het natuurlijk al langer, maar blijkbaar weet nog niet iedereen het.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on March 19, 2009 in cars  movies  news  peugeot  rallye  popularity: language: Dutch
Er was weer een trackday georganiseerd door Rallye.nl. Deze keer in Malmedy, Belgie. Niet op het grote circuit van Spa Franchorchamps maar op een kleiner testcircuit wat wordt gebruikt voor rijopleidingen en grip- en slipcursussen: Ecole Peugeot de Maitrise Automobile (EPMA). Hier filmpjes en foto's.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on December 24, 2008 in cars  carrera  movies  how-to's  popularity: language: Dutch
De Carrera Servo is een racebaan die stamt uit de zeventiger jaren, maar is tot in de jaren negentig nog geproduceerd. Onderdelen worden steeds moeilijker (en dus duurder) te verkrijgen. De sleepcontacten (die aan de meeste slijtage onderhevig zijn), zijn echter makkelijk zelf te maken.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on July 23, 2008 in cars  gadgets  navigation  reviews  tomtom  popularity: language: Dutch
Geen complete review, maar wel foto's van de TomTom One V4 Europe (of 4th edition) en van de TomTom One XL Europe (de eerste versie).

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on April 10, 2008 in cars  movies  news  peugeot  rallye  popularity: language: Dutch
8 april 2008 is de dag dat ik geen circuit maagd meer ben. Met Rallye.nl en met mijn Peugeot 106 Rallye naar Circuit Park Zandvoort geweest. Hier zijn de foto's en de fimpjes.
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on October 26, 2007 in cars  tuning and styling  webservice  popularity: language: Dutch 1 comment
Ik heb een formuliertje online gezet waarmee het, naast kW en PK omrekenen, mogelijk is om aan de hand van het vermogen en het gewicht van je auto een inschatting te laten geven van je 0-100 km/h sprint tijd. Maar ook andersom: weet je je 0-100 tijd, dan kun je een inschatting laten maken van het vermogen van je auto. Natuurlijk is deze inschatting maar een indicatie en afhankelijk van heel veel andere factoren zoals vermogenskromme, versnellingsbakverhoudingen, banden, benzine vs. diesel...
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on July 29, 2007 in cars  autosport  news  peugeot  rallye  popularity: language: Dutch
Ik heb sinds minder dan een half jaartje een nieuw projectje. Niets met computers te maken, ja behalve de ECU die er in zit dan: een Peugeot 106 1.6 Rallye. En onthoud: Een auto is geen auto als hij niet in Gran Turismo voorkomt. foto.jpg Foto's Foto's en details op http://pictures.ruwebit.net Een kleine selectie: 013%20Nieuwe%20velgen%20met%20banden Rallye.nl Check ook http://www.rallye.nl, de enige Peugeot 205 en 106 Rallye site van Nederland.
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on June 12, 2007 in cars  news  popularity: language: Dutch
Leo de Haas (van Blik op de Weg) kan jullie hulp gebruiken nu Koos Spee hem in de steek laat. Op 15 juni 2007 wordt op internet de waarheid achter het verdwijnen van Blik op de Weg uitgezonden. Hier alvast een trailer.
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on April 20, 2007 in cars  news  popularity: language: Dutch
Op Autokompas is een heel interessant artikel te vinden over injectoren. Concreet wordt er gezegd dat problemen met injectoren vaak over het hoofd worden gezien, omdat het motormanagement bij het uitlezen van de foutcodes vaak de schuld geeft aan de lambda sonde of de stappenmotor. De tip is dus, voordat je dure lambda sondes of stappenmotor gaat vervangen eerst de injectoren laat reinigen en testen.
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on April 20, 2007 in cars  interesting sites  popularity: language: Dutch 1 comment
Tijdens mijn zoektocht naar een zelfgemaakte octaan booster voor mijn auto kwam ik de volgende, overtuigende tekst tegen op de site http://www.sdnl.nl/benzine1.htm. Een aantal leden hebben mij over de situatie met de ongelode benzine en onze auto's gevraagd. Ten eerste bij de auto's met koppen van vóór het aluminium tijdperk is de compressieverhouding laag genoeg en dus zal de enige noodzakelijke modificatie zijn het monteren van geharde klepzittingen in je gietijzeren kop en klaar is...
Read further (in Dutch)  Translate to English

Next page

Article 1 to 10 of 28 found, last updated on top

POPULAR TAGS
Show all tags
SEARCH KEYWORD
FOLLOW ME
Twitter