This website is not maintained anymore. If you want to keep track of me or my projects (or hire me) check www.conveniencefactory.com or follow me @conveniencedev

Ruwebit
HARDWARE REVIEWS, DIY PROJECTS, IN-DEPTH ARTICLES
Start DIY projectsReviewsHow-to'sNewsAutomotiveAbout the websiteArchive | Most popularLast updatedTags Sitemap

Here you will find reviews of software and hardware products.

By Maurice on March 20, 2010 in ac ryan  reviews  popularity: language: Dutch
Gisteren een AC Ryan Play!On HD media player opgehaald, zonder HD, zelf een 1TB Western Digital harddisk ingebouwd die ik nog had liggen. Niet echt een review maar wat bevindingen op een rijtje.
Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on December 21, 2009 (updated on January 26 2010) in iphone  logitech  reviews  popularity: language: Dutch 10 comments
Een korte review, maar met foto's, van de Logitech S315i oplaadbare iPhone/iPod speakerdock. Handig om in de badkamer naar muziek te luisteren. Ofzo...

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on January 15, 2010 in gran turismo  playstation  ps3  reviews  popularity: language: Dutch 2 comments
GT5 (Gran Turismo 5 voor de niet-ingewijden, een race'spelletje') is in zicht, tenminste als je een half jaar vanaf nu 'in zicht' noemt, dus het is tijd om alles alvast klaar te zetten: haal je Playseat of SpeedBlack maar uit de kast en monteer je stuurtje alvast. Nog geen stuur? Dan wordt het toch eens hoog tijd...

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on July 22, 2009 (updated on October 26, 2009) in iphone  news  reviews  popularity: language: Dutch 1 comment
Je hebt het gemerkt aan de twee voorgaande artikeltjes: eindelijk ben ik aan de iPhone gegaan. En dat na heel wat Windows Mobile devices versleten te hebben. Toen ik een jaar geleden een iPhone 3G in handen had, had ik meteen al besloten om voor een iPhone te gaan. Vanwege de slechte camera is het niet de 3G geworden.

Dit artikel is geen volledige review, het is een logboek met mijn ervaringen en bevindingen wat ik regelmatig zal updaten. Ik ben geen Apple fanboy, dus je mag ook zeker kritiek van mijn kant verwachten.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on October 20, 2009 in award  iphone  navigation  reviews  popularity: language: Dutch 2 comments
Omdat mijn TomTom One V4 erg slecht bevalt ben ik naar navigatie software voor de iPhone aan het kijken. Daar hoort natuurlijk een houder bij voor in de auto. Ik heb gekozen voor de Haicom HI-022. Waarom lees je in dit artikel.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on September 7, 2009 in gadgets  news  reviews  popularity: language: Dutch
Geen volledige review, maar wel foto's en benchmarks van de Fractal Design Cluster SATA HDD Box. Da's een mondvol voor een design harddiskbehuizing met zowel USB als eSATA aansluiting.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on July 8, 2009 in reviews  popularity: language: Dutch 2 comments
In dit artikel foto's en in het kort wat bevindingen van de Synology DS509+ NAS server die ik voor een kennis aan het configureren ben. Tenminste, als ik hem aan de gang krijg.

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on May 17, 2009 in diy projects  reviews  tv  video  popularity: language: Dutch 2 comments
Deze lente ben ik met een leuk nieuw doe-het-zelf project begonnen: TV in de tuin. Niet alleen TV, maar ook DVD en als het even kan ook de PS3. Maar hoe krijg je al die signalen daar, want de apparatuur moet gewoon in de woonkamer blijven staan... De Marmitek GigaVideo580 is een oplossing die de audio/video signalen doorstuurt, zonder last te hebben van storingen op de 2.4 GHz band. Het gebruikt namelijk 5.8 GHz...

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on January 13, 2009 (updated on April 4, 2009) in cisco  wireless  linksys  reviews  wrt610n  popularity: language: Dutch 1 comment
Omdat ik de laatste tijd met mijn WRT54g aan het experimenteren ben (zie hier en hier) en deze daarbij een aantal keren een bijna-dood ervaring had (en ik dan even geen internet had), heb ik een nieuwe router aangeschaft. Eentje op de groei met Gigabit en 'n' en zo. Verwacht in deze review veel foto's en vergelijkende tests met de befaamde WRT54g: is de WRT610n een waardige opvolger voor mijn WRT54g?

Read further (in Dutch)  Translate to English
By Maurice on February 25, 2009 in award  gaming  news  nintendo  reviews  popularity: language: Dutch 8 comments
Onlangs heb ik een Nintendo DS gekocht voor mijn vriendin, samen met een R4 SDHC 'NDS-adapter' om backups te kunnen spelen. Op veel plekken op internet wordt de R4 SDHC (en soortgenoten) afgedaan als kloon en zelfs als fake. Een kloon is het inderdaad, maar fake zeker niet. De problemen die je op internet tegenkomt kun je veelal afdoen als gebruikersfouten.
Read further (in Dutch)  Translate to English

Next page

Article 1 to 10 of 44 found, last updated on top

POPULAR TAGS
Show all tags
SEARCH KEYWORD
FOLLOW ME
Twitter